Coaching

Goedvolk in coaching, Bussum

 

 

 

In beweging zijn, leren, ontdekken, groeien. Loskomen van je vaste patronen om nieuw inzicht en vernieuwd bewustzijn te verkrijgen. Groeien als mens in zelfvertrouwen en kracht! Of het nu gaat om het leren van een nieuwe vaardigheid of het verkrijgen van inzicht in je eigen persoonlijke kracht, veranderen vraagt om lef. Lef om het proces aan te gaan.

Vanuit verwondering ga ik op zoek naar wat je drijft. Ik ga de ontmoeting aan in contact, open, eerlijk en betrokken. Daarbij werk ik in het hier en nu. De interactie in het gesprek staat symbool voor de interactie in het dagelijks leven. De ander zien zoals hij is, met alle kwaliteiten en kansen en de ander uitdagen meer van zichzelf te zien en dat in te zetten, zowel zakelijk als privé.

Ik vertrouw op het eigen weten en vermogen van de ander. Als coach ondersteun ik tijdens de zoektocht door verhelderende en verrassende vragen te stellen en de ander uit te nodigen letterlijk in beweging te komen. Bekijk je eigen gedrag eens van een andere kant. Eigen kennis bewust maken, is voeding van binnenuit en daardoor heel vertrouwd.

Door de coachingsgesprekken kan ongewenst gedrag losgelaten worden en bewust gedrag worden ingezet. Hierdoor lukt het je zelfverzekerder te zijn in contact, waardering te krijgen en eigen geluk te creëren. Een frisse blik, een nieuwe, andere kijk op situaties waar je nu tegenop kijkt.

Het leven is waard gevierd te worden!

U kunt altijd contact opnemen wanneer u vragen heeft over coaching.

Hester is erkend coach, geregistreerd bij: